Trei minori riscă ani grei de închisoare pentru un jaf comis în plină stradă
Sursa foto:Poliţia Capitalei Vizualizari:

Trei minori riscă ani grei de închisoare pentru un jaf comis în plină stradă

În dimineaţa de 7 ianuarie, un bărbat de 35 de ani a fost atacat de 3 indivizi care, prin forţă l-au deposedat de mai multe bunuri. Victimei i-au fost sustrase telefonul de model ,, Samsung J4”, un lănţişor cu pandativ din aur, şi un lănţişor din argint, suma totală a prejudiciului fiind de 9600 lei.

Incidentul a avut loc pe str. Ion Creangă din Chişinău . La faţa locului au intervenit poliţiştii sectorului Buiucani  din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, după ce au fost alertaţi de victimă, se arată într-un comunicat al Poliţiei capitalei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţie demarate de către poliţişti, au fost identificaţi suspecţii în acest caz. Aceştia s-au dovedit a fi trei minori cu vârstele de 16 şi 17 ani, originari din capitală. Indivizii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. În cadrul acţiunilor procesual penale, aceştia şi-au recunoscut vinovăţia declarând că au vândut bunurile sustrase.

Este de menţionat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atraşi la răspundere penală pentru infracţiuni similare.

Actualmente indivizii sunt  cercetaţi penal pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI