Candidaţii Blocului ACUM pentru primăriile din Budeşti, Condriţa, Cruzeşti şi Vadul lui Vodă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Candidaţii Blocului ACUM pentru primăriile din Budeşti, Condriţa, Cruzeşti şi Vadul lui Vodă

Blocul ACUM format din Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr a prezentat candidaţii acum pentru primăriile din Budeşti, Condriţa, Cruzeşti şi Vadul lui Vodă, la alegerile locale din 20 octombrie.

Pentru primăria Budeşti va candida - Sergiu Brînză este născut în satul Budeşti. A absolvit UPS “Ion Creangă”,facultatea de Istorie şi Etnopedagogie. A activat la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei în funcţia de şef-secţie “Relaţii cu Publicul”. Actualmente este în funcţia de director al Instituţiei Publice, Liceul Teoretic “Budeşti”, activând de 8 ani cu un colectiv de peste 50 de oameni şi aproximativ 500 de elevi. 

La Condriţa - Zagareanu Svetlana s-a născut şi locuieşte în satul Condriţa. Din 2011-2015 a activat ca consilier local. Din 2017 până în prezent activează în oficiul poştal al satului. Ca primar, va depune toate eforturile ca mediul de viaţă al locuitorilor să prospere. 

Cruzeşti - Zaporojan Igor a absolvit facultatea de Istorie şi Psihologie la USM, o perioadă de timp activând la Universitate, dar salariul mic l-a determinat să iniţieze o afacere proprie în domeniul construcţiilor metalice. Înţelege foarte bine rolul antreprenorilor în localitatea Cruzeşti, iar în calitate de primar va munci pentru ca mai mulţi antreprenori să poată iniţia afaceri în Cruzeşti. 

Vadul lui Vodă - Onofriciuc Viorel are o experienţă bogată în domeniul public, deşi este implicat în cel privat de mai bine de 20 de ani. A activat în calitate de inginer în secţia de dezvoltare social-economică a Primăriei or.Vadul lui Vodă , apoi transferat în funcţia de consilier-referent al primarului. Au urmat alte funcţii publice, ceea ce îi oferă un avantaj în cunoaşterea mecanismelor de funcţionare ale APL-urilor.

Ghidighici - Caraman Angela a absolvit facultăţile de Filologie şi Drept la Chişinău şi a activat mai bine de 19 ani în serviciul public, atât la nivel local, cât şi la nivel central, dintre care peste 12 ani în funcţii de conducere. Pentru dezvoltarea sa personală, a susţinut teza de master în domeniul administraţiei publice şi, recent a urmat masteratul în domeniul mănăgementului politic şi electoral. Problemele localităţii îi sunt cunoscute şi din calitate de secretar al Consiliului local Ghidighici între anii 2016-2018.

Similare
RECOMANDĂRI