Un membru PAS va candida independent la alegerile din circumscripţia Hînceşti
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un membru PAS va candida independent la alegerile din circumscripţia Hînceşti

Membrul Partidului Acţiune şi Solidaritate Grigore Cobzac va candida independent la alegerile parlamentare noi din circumscripţia uninominală nr. 38 Hînceşti. În urma acestei intenţii, PAS spune că regretă această situaţie, în condiţiile în care „în discuţiile cu conducerea partidului, acesta a declarat că nu intenţionează să candideze pentru aceste alegeri”, se spune într-o reacţie a partidului.

De asemenea, PAS spune că va continua să o susţină pe Olesea Stamate, desemnată în calitate de candidat de către Consiliul Politic Naţional PAS.

Contactat de TVR MOLDOVA, Grigore Cobzac spune că „este o situaţie când colegii din PAS din teritoriu au decis aşa cum au decis, ca eu să merg independent”, subliniind că nu toţi din teritoriu o susţin pe Olesea Stamate.

„Este o situaţie delicată. Sper că şi noi, şi conducerea partidului, o sa gestionăm această situaţie cu înţelepciune. Şi în urma mea stau oameni foarte buni, şi desigur că Olesea Stamate este susţinută de centru”, a declarat Grigore Cobzac reporterului  TVR MOLDOVA.

Întrebat dacă a comunicat această decizie conducerii partidului, Grigore Cobzac spune că comunicarea din ultima vreme cu cei din centru este una „dificilă şi problematică”.

Amintim că Grigore Cobzac a fost candidatul blocului ACUM  pe circumscripţia nr 38 Hînceşti la precedentele alegeri parlamentare din 2019, acesta plasându-se pe locul 2 după numărul de voturi obţinut (circa 8400 de voturi).
 
Similare
RECOMANDĂRI